Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Parikkalan kunta hakee elinvoimapäällikköä

11.6.2024 Ajankohtaista

Luonnonkauniin Etelä-Karjalan pohjoinen kärki, Parikkalan kunta, hakee kunnanjohtajan työpariksi

Elinvoimapäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Elinvoimapäällikön tehtävänä on vastata työllisyys-, kotouttamis- ja yrityspalveluista, yritysyhteistyöstä, elinvoimahankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta, yrittäjien visioiden tukemisesta ja matkailun kehittämisestä. Elinvoimapäällikön työ on itsenäistä ja monipuolista. Hän rakentaa elinvoimaista elinkeinoelämää huolehtimalla kunnassa toimivista yrityksistä ja hankkimalla uusia toimijoita Parikkalaan. Keskeisenä tehtävänä on kasvun ja elinvoiman aikaansaaminen. Tehtävä edellyttää hyvää ja ennakkoluulotonta asennetta, itsenäistä ja aktiivista työotetta, erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa ja elinkeinoelämän tuntemusta sekä kykyä verkostomaiseen yhteistyöhön ja rohkeutta uuden kehittämiseen.

Elinvoimapäällikön tukena on Imatran seudun kehitysyhtiön ja kunnanjohtajan lisäksi keväällä 2024 perustettu elinvoimatiimi ja hän on myös johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu työelämässä hankittu kokemus ja osaaminen. Hakijan eduksi luetaan kuntaorganisaatiossa hankittu työkokemus ja aikaisempi kokemus yrityspalvelujen kehittämisestä ja hankkeista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja palkka on 4500 e/kk. Työaika on kokonaistyöaika.Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa valitsemispäätöksen saamisesta.

Haluamme auttaa Parikkalan kunnan työntekijöitä onnistumaan ja viihtymään ja siksi tarjolla on monipuolisia henkilöstöetuja, mm. ePassi, polkupyöräetu, osittainen etätyömahdollisuus, koulutusta osaamisen kehittämiseen sekä kokeneen työyhteisön tuki.

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo, pyydetään lähettämään 6.8.2024 mennessä Kuntarekryn kautta. Tarvittaessa rekrytoinnissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Sami Sinkkonen, puh. 050 340 1741 tai kunnanjohtaja Mervi Pääkkö, mervi.paakko@parikkala.fi tai 044 781 1250.

Parikkalassa 11.6.2023

Kunnanhallitus

Työpaikkailmoitus KuntaRekryn sivuilla

Elinvoimapäällikkö – Parikkalan kunta – Kuntarekry