Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Tervetuloa etätöihin Parikkalaan

Etätyöpiste sijaitsee Parikkalan keskustassa aivan rautatieaseman ja kylän palveluiden äärellä osoitteessa Parikkalantie 12, samoissa tiloissa Leader Kärki ry:n kanssa.

Etätyöpisteellä on kolme työpistettä, joita voit varata käyttöösi kahdesta tunnista aina kokonaisen työpäivän ajaksi. Etätyötila on katutasossa.

Etätyötila on avara avokonttorimainen työtila. Tilassa on kolme varsinaista etätyöpistettä, jonka kalustuksena on sähköpöytä ja työtuoli. Käytössäsi on wlan-yhteys ja tulostin (tilavuokraan sisältyy enintään 10 A4-tulostetta). Sosiaalitiloissa on wc ja keittiöpiste (kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni sekä jääkaappi).

Etätyöpisteen edustalla on parkkipaikka. Myös lähellä olevan rautatieaseman maksuttomat parkkipaikat ovat käytettävissä. Lähin ruokakauppa, jossa on myös sähköauton latauspiste, sijaitsee 100 metrin päässä. Lisäksi etätyöpisteen kanssa samassa kiinteistössä on muun muassa R-Kioski. Etätyötilasta on lyhyt matka Simpelejärven rantaan.

Pääset etätyötilaan pääoven kautta. Ovessa on sähkölukko, jonka käyttäjä avaa saamallaan koodilla. Ulko-ovessa on tarkempi ohjeistus.

Varauksen tekeminen  

Tilavaraukset tapahtuvat Parikkalan kunnan verkkosivujen kautta sähköisessä Vello-varauskalenterissa, jossa suoritat myös tilan varausmaksun. Maksetun varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen ja tilaan oikeuttavan pääsykoodin sähköpostiisi. Pääsykoodi toimii avaimena tilaan saavuttaessa. Saat toiminta ohjeistuksen koodin käyttöön sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi.

Pääset etätyö tilaan pääsykoodilla varaamasi maksetun ajan puitteissa, niin monta kertaa kuin haluat. Tilassa on elektroninen kulunvalvonta lukituksessa ja aulatilassa kameravalvonta. Tilat ovat varattavissa maanantaista perjantaihin kello 8.00-21.00 välillä.

Maksutapoina Vello-varauskalenterissa toimivat  yleisimmät pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover & Diners ja lukuisat muut. Maksupalvelu on turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan maksuratkaisu tarjoaja Stripen kanssa.  Tietosuojaselosteeseen ja käyttöehtoihin voit tutustua täältä.

Ilmoita vuokraajalle puutteista ja sattuneista vahingoista, jotta asia voidaan korjata mahdollisimman pian. Tilassa on perussiivous, ja teemme parhaamme, että paikat pysyvät kunnossa ja seuraavankin asiakkaan on hyvä saapua tiloja käyttämään. Huolehdithan tilojen siisteydestä omalta osaltasi ja varmistat, että tila jää siistiksi asiointisi jälkeen.

Varustelu

WLAN, tulostin

Yhteystiedot

Sähköposti: etapiste@parikkala.fi

Puhelin: Pasi Viinanen, 0504924421

Osoite

Parikkalantie 12, 59100 Parikkala

Katso kartalta

Aukioloajat

MA-PE 08:00 - 21:00
LA Suljettu
SU Suljettu

Hinnat

5 € / 2h
10 € / 4h
20 € / 8h

Varauskalenteri

Tilavaraukseen pääset täältä

Varauskalenteri