Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Parikkalan kunta tukee työllisyyttä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Yhteistyötä tehdään TE-palveluiden, työvoimapalvelukeskuksen (TYP), Eksoten, Kelan, Imatran Ohjaamon, Laptuote-säätiö sr:n sekä ammatillisten oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Kaakkois-Suomen TE-toimiston lähin palvelupiste sijaitsee Imatralla. Se tarjoaa TE-palveluja työnhakijoille, työnantajille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille Imatran seutukunnissa.

Nuorille ja nuorille aikuisille (15-29 v) tukea työnhakemiseen liittyvissä asioissa on tarjolla myös Imatran Ohjaamon sekä Parikkalan kunnan etsivän nuorisotyöntekijän kautta.

Vuosittain kunta pyrkii tarjoamaan kesätyöpaikkoja kunnan alle 18-vuotiaille nuorille. Vuoden 2024 talousarvioon on lisäksi sisällytetty 10 kesätyöseteliä paikallisiin yrityksiin työllistyville nuorille sekä yksi duuniseteli Samposta vuonna 2024 valmistuvalle parikkalalaiselle nuorelle.

Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään Laptuote-säätiö sr:n kautta.

Laptuote-säätiö Parikkala

Parikkalan työpajoilla voit kokeilla erilaisia työtehtäviä ja työskennellä useammalla pajalla. Valmennuspalveluihin ja pajoille ohjaudutaan Kaakkois-Suomen TE-toimiston tai Etelä-Karjan työvoiman palvelukeskuksen kautta.

Laptuote-säätiö Parikkala