Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Tietoja opiskelusta

Ilmoittautuminen Simpelejärven opiston opintoryhmiin ensisijaisesti netin kautta tai soittamalla opiston toimistoon
puh. 040 513 7693. Netti-ilmoittautuminen pysyy käynnistymisen jälkeen auki jatkuvasti koko työvuoden ajan.

Kansalaisopiston työvuonna 2023-24 ennakkoilmoittautumisaika alkaa ma 14.8.2023 klo 9.00.

Ilmoittautuminen on aina sitova, mutta osallistumisen perumisen voi tehdä itse netin kautta (mikäli kurssi ei ole vielä alkanut) tai ilmoittamalla siitä opiston toimistoon 5 vrk ennen kurssin alkua. Jos osallistumista ei peruta, tai jos ryhmään osallistuminen keskeytyy opiskelijasta itsestään johtuvista syistä, opintomaksuja ei palauteta eikä hyvitetä. 

Opintoneuvonnasta  vastaa kansalaisopiston opistosihteeri puh. 040 513 7693. Opintoryhmien opettajilta saa myös opetusta koskevia tietoja. Luentoja ja lyhytkursseja järjestetään toiveiden mukaan. Opetussuunnitelmaa täydennetään työvuoden aikana toivomusten ja resurssien puitteissa. Kevätlukukaudella suunnitelmissa olevien kurssien järjestäminen, aikataulut yms. asiat varmistuvat myöhemmin ja niistä ilmoitetaan Parikkalan-Rautjärven Sanomien opistopalstalla ja kunnan nettisivuilla, josta löytyy ajankohtaisin tieto.

Kurssin peruuntumisesta kokonaan tai muutoksista opetusajoissa, esim. opettajan sairastuminen, ilmoitetaan tekstiviestillä opiston järjestelmän kautta. Opiskelijan on itse huolehdittava siitä, että opiston toimistossa on oikeat yhteystiedot.

Asiakkaan tietosuoja

Opiston asiakasrekisteri on henkilötietolain mukainen. Opistolla on oikeus tallentaa lainaajan henkilötunnus rekisteriin (henkilötietolaki 523/1999, 8 §, 13§). Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Asiantunteva opetus, helppo päästä ryhmään mukaan.

Kyllä liike on lääke moneen vaivaan