Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Tietoja opiskelusta

Ilmoittautuminen Simpelejärven opiston opintoryhmiin ensisijaisesti netin kautta tai soittamalla opiston toimistoon puh. 040 513 7693. Netti-ilmoittautuminen pysyy auki koko työvuoden ajan, eli netin kautta voi ilmoittautua myös kurssin alkamisen jälkeenkin.

Ilmoittautuminen

https://uusi.opistopalvelut.fi/simpelejarvenopisto/fi/


Mikäli haluat perua kurssin, huomaathan tämän:

Ilmoittautuminen on aina sitova. Kurssin peruminen ilmoittautumisen jälkeenkin onnistuu ja se pitää aina tehdä!

Osoitteessamme https://uusi.opistopalvelut.fi/simpelejarvenopisto/fi/ oikealla ylhäällä on välilehti Omat ilmoittautumiseni. Sieltä voi myös perua kurssin. Tai ilmoittamalla siitä opiston toimistoon opistosihteerille puhelimitse 040 513 7693. Jos osallistumista ei peruta, tai jos ryhmään osallistuminen keskeytyy opiskelijasta itsestään johtuvista syistä, opintomaksuja ei palauteta eikä hyvitetä. 

Opintoneuvonnasta  vastaa kansalaisopiston opistosihteeri puh. 040 513 7693. Opintoryhmien opettajilta saa myös opetusta koskevia tietoja.

Kurssin peruuntumisesta kokonaan tai muutoksista opetusajoissa, esim. opettajan sairastuminen, ilmoitetaan siitä henkilökohtaisesti sähköpostin kautta (tai tekstiviestinä, mikäli opiskelija ei ole ilmoittanut sähköpostiosoitettaan) opiston järjestelmän kautta. Mikäli yhteystiedot muuttuvat, on opiskelijan itse huolehdittava siitä, että opiston toimistossa on oikeat yhteystiedot.

Luentoja ja lyhytkursseja järjestetään toiveiden mukaan. Opetussuunnitelmaa täydennetään työvuoden aikana toivomusten ja resurssien puitteissa.

Asiakkaan tietosuoja

Opiston asiakasrekisteri on henkilötietolain mukainen. Opistolla on oikeus tallentaa lainaajan henkilötunnus rekisteriin (henkilötietolaki 523/1999, 8 §, 13§). Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Opiston työvuosi

Kevään työkausi alkaa maanantaina 8.1.2024 ja päättyy 14.4.2024.
Kansalaisopiston 2024 talviloma on alueen koulujen talviloman aikaan viikolla 9,
ma 26.2. – su 3.3.2024.

Asiantunteva opetus, helppo päästä ryhmään mukaan.

Kyllä liike on lääke moneen vaivaan