Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Etsitkö yritystä, palvelua tai luontokohdetta Parikkalassa?

9.12.2021 Tiedotteet

Lataa puhelimeesi maksuton AarreApp-sovellus.

Sovelluksesta löydät kunnan nähtävyydet ja luontokohteet  – joita voidaan lisätä sitä mukaa, kun ehdotuksia tulee ja sisältöä ehditään tuottamaan. Kunnassa toimivat yrittäjät voivat tuoda oman yrityksensä näkyville sovellukseen. Yrittäjälle rekisteröityminen on myös maksutonta ja toistaiseksi myös perustuotekortin tekeminen on ilmaista. Yrittäjät vastaavat itse omista tiedoistaan ja niiden ylläpitämisestä. 


AarreAppin lataamiseen tarvitset älypuhelimen. Sovellus ladataan joko Play-kaupasta tai AppleStoresta riippuen siitä, onko sinulla Android- vai iPhone -puhelin. 


Yrittäjänä sovelluksen käyttäminen on helpointa tietokoneella. Jotta pääset viemään yrityksesi sovellukseen, tulee sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Tämän jälkeen saat tunnukset, joilla pääset etenemään. 
Katso täältä ohjeet myös tuotekortin tekemiseen  ja  valokuvien lisäämiseen tuotekortin oheen

Jos sinulla on vinkki hyvästä luontokohteesta tai nähtävyydestä, joka sovelluksesta vielä Parikkalan osalta puuttuu, niin voit ilmoittaa sen täällä.


Lisätietoja sovelluksesta saat sähköpostilla taina.tolkki@parikkala.fi.fi tai soittamalla 044 781 1901. Sovellus ei ole täysin valmis, vaan sitä kehitetään koko ajan käyttäjäkokemusten myötä.