Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Vauvaraha 2023 syntyneet

Parikkalan kunta maksaa 300,00€ vauvarahan kuntaan syntyvistä vauvoista.

Vauvarahahakemuksen palautus vs. varhaiskasvatuspäällikkö Mervi Muukkoselle päiväkoti Satakieleen. Vauvarahan 2023 maksatus on maaliskuussa 2024. Vauvaraha on verotettavaa tuloa. Verokortti etuutta varten pyydetään toimittamaan hakemuksen yhteydessä. Verokortti pitää olla maksuvuodelle 2024 voimassa oleva.

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatusta annetaan Parikkalan keskustassa päiväkoti Satakielessä ja Saaren Kuperkeikassa.

Esiopetus

Esiopetusta annetaan päiväkoti Laulujoutsenen yksiköissä osoitteissa Pietarinkuja 1 ja 2 keskustassa ja kunnan pohjoispäässä Saaren koululla.

Perusopetus

Perusopetusta annetaan kahdessa koulussa Kirjolan koulussa, joka sijaitsee kuntakeskuksessa ja Saaren koulussa, joka sijaitsee kunnan pohjoispäässä Saarella.

Lukiokoulutus

Lukiokoulutusta annetaan kuntakeskuksessa Kirjolan koulussa.

Uimarannat

Oma perhe palvelu (EKHVA)

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella  käyttöön otettu Omaperhe-verkkopalvelu kokoaa perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Lisätietoa tästä linkistä:

Uusi Omaperhe-verkkopalvelu perheiden tueksi – Etelä-Karjalan hyvinvointialue (ekhva.fi)

Lasten uimakoulut kesällä 2024

Liikuntatoimen kesän maksuttomat uimakoulut (alkeisuinti, alkeisjatko ja jatkouinti) järjestetään Likolammella viikolla 26 (ma-pe), ohjaaja Viivi Paasonen. Ilmoittautuminen 24.5. mennessä sirpa.ronkkonen@parikkala.fi. Ilmoita lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan puh. ja sähköposti.