Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Uuden lukuvuoden alku on lähellä. Kuuma kesä alkaa olla vain muisto, ja koulutarvikkeita on syytä alkaa keräilemään valmiiksi. Koulu alkaa tiistaina 10.8.2021. 3.-6.-luokkalaiset aloittavat koulun kello 8, ja pienemmät, 1.-2.-luokkalaiset, tulevat kouluun yhdeksäksi.

Koulukyytien aikatauluista tulee koteihin tietoa liikennöitsijöiltä. Koulu jatkuu tutuin koronakuvioin; eli huolehdimme hygieniasta ja etäisyyksistä sekä käytämme maskeja.  Viime lukuvuonna meillä ei ollut yhtään koronatartuntaa, ja yritämme toimia yhtä hyvin tänä vuonnakin.

IP-toimintaan liittyvissä asioissa soittakaa/viestittäkää numeroon 050-5766869. Kuluvan vuoden koulu- ja lomapäivät löytyvät:

Wilman kirjautumissivu on muuttunut. Se on nyt: https://parikkala.inschool.fi/

Koulullemme on luotu Facebookiin omat sivut, jonne lisäilemme ja on lisättykin kuvia koulumme tapahtumista, menneistäkin, sekä oppilaiden töistä. Sivusto löytyy hakusanalla ”Saaren koulu”. Täällä koulun kotisivuilla on jatkossa ilmoituksia koulun tulevista tapahtumista. Kuvat ovat Facebookissa. Ennen syyslomaa Saaren Lions Club lahjoitti koululle Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kuusen, joka istutettiin koko koulunväen ja leijonien voimin.

Kouluterveydenhoitaja on koululla torstaisin parillisina viikkoina 8-14.

Koulukuraattori on koululla torstaisin.

Koulupsykologi on koululla parittoman viikon tiistaina.

Loma-anomukset, pitkät, yli kolmen vuorokauden, tehdään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset. Lyhyet lomat anotaan esim. Wilma-viestillä hyvissä ajoin ennen aiottua ajankohtaa.

Saaren koulun koulutilojen varaukset

Ota yhteyttä Hannu Penttiseen

Saaren koulun salivuorot