Siirry sisältöön
Visit Parikkala


Liikuntatoimen ohjatut ryhmät 2021-2022

Kevätkauden jumppien aloitusta on jouduttu koronatilanteen takia siirtämään myöhempään ajankohtaan (aikaisintaan viikolla 4).

KORONAJUMPPA Parikkalahallin ulkoportaissa ja pääoven ulkokatoksessa (yläpiha) keskiviikkona 19.1. klo 17.30. Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala

MAANANTAI

klo 14.30 ALLASJUMPPA (vain naisille), Saaren uimahalli (Akapohjantie 19)
klo 16.00 ALLASJUMPPA (sekaryhmä), Saaren uimahalli (Akapohjantie 19)

Allasjumppa sopii monelle: ylipainoisille, sydänpotilaille, tuki- ja liikunta- ja hengityselinsairaille. Vesi on myös lempeä ympäristö niille, joille normaali liikunta tuottaa hankaluuksia tai kipuja. Kausimaksu 20 €. (Ohjaajana Jari Venhovaara)
RYHMÄT TÄYNNÄ

klo 18.00 MIESTEN KUNTORYHMÄ, Saaren koulu (Koulutie 8)

Työikäisille ja eläkeläisille suunnatussa liikuntaryhmässä laitetaan keho liikkumaan ja vahvistetaan peruskuntoa sekä työelämän että vapaa-ajan tarpeisiin. Jos sinulla on esimerkiksi korkeaa verenpainetta tai vyötärö tuntuu liian isolta, tämä ryhmä sopii hyvin myös sinulle. Maksuton. (JV)

TIISTAI

klo 12.00 LIIKETTÄ NIVELILLE, Uukuniemen vapaa-aikatalo (Hovikummuntie 1)

Hypytön jumppa hieman rauhallisempaan tahtiin. Ryhmä on tarkoitettu miehille ja naisille. Maksuton. (JV).

klo 13.30 65+ KUNTOSALI, Saaren palvelukeskuksen kuntosalilla (Akapohjantie 19)


Ryhmä on  tarkoitettu miehille ja naisille. Tavoitteena on tutustua kuntosalin laitteisiin ja oikeaoppiseen käyttöön ja lisäksi kukin osallistuja saa henkilökohtaista opastusta. Maksuton. (JV)

klo 15.00 ALLASJUMPPA (sekaryhmä), Saaren uimahalli (Akapohjantie 19).

Allasjumppa sopii monelle: ylipainoisille, sydänpotilaille, tuki- ja liikunta- ja hengityselinsairaille. Vesi on myös lempeä ympäristö niille, joille normaali liikunta tuottaa hankaluuksia tai kipuja. Kausimaksu 20 €. (JV)
RYHMÄ TÄYNNÄ! 

KESKIVIIKKO

klo 15.30 SOVELTAVA LIIKUNTA, Parikkalahalli (Kirjolankatu 5)

Ryhmä on tarkoitettu itsenäisesti liikkumaan kykeneville aikuisille kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Maksuton (JV)

klo 17.30 TYÖIKÄISTEN CIRCUIT TRAINING, Parikkalahalli (Kirjolankatu 5).

Naisille ja miehille tarkoitettu treeni on intervallityyppistä kuntopiiriharjoittelua, jossa tehdään useita eri liikkeitä ja vaihdetaan liikettä lyhyen lepoajan jälkeen. Osa liikkeistä voi olla hyvinkin vaativia, mutta aina on myös mahdollista suorittaa ns. helpotettu tai vaihtoehtoinen liike. Maksuton. Ohjaajana Jari Venhovaara (JV)

klo 18.30  MIESTEN KUNTORYHMÄ, Parikkalahalli (Kirjolankatu 5)

Työikäisille ja eläkeläisille suunnatussa liikuntaryhmässä laitetaan keho liikkumaan ja vahvistetaan peruskuntoa sekä työelämän että vapaa-ajan tarpeisiin. Jos sinulla on esimerkiksi korkeaa verenpainetta tai vyötärö tuntuu liian isolta, tämä ryhmä sopii hyvin myös sinulle. Maksuton. (JV)

TORSTAI

klo 12.00 65+ KUNTOSALI, Parikkalahallin kuntosali (Kirjolankatu 5)
klo 13.00 65+ KUNTOSALI, Parikkahallin kuntosali (Kirjolankatu 5)

Ryhmät tarkoitettu miehille ja naisille. Tavoitteena on tutustua kuntosalin laitteisiin ja oikeaoppiseen käyttöön ja lisäksi kukin osallistuja saa henkilökohtaista opastusta. Maksuton. (JV)

Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon pl. allasjumpat, joiden osallistujamäärä on rajoitettu

ITSENÄISET RYHMÄT (ei ohjaajaa)

Naisten kuntosähly Parikkalahallissa sunnuntaisin klo 17.00-18.00 
Naisten kuntolentopalloa Parikkalahallissa sunnuntaisin klo 18.00-19.30 
Kuntolentopalloa Saaren koulun liikuntasalissa maanantaisin klo 19.00-20.30