Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Uukuniemen vapaa-aikatalo

Syksyllä 2018 käyttöönotettu liikunta- ja nuorisotila Niukkalassa

Osoite: Hovikummuntie 1, 59720 UUKUNIEMI

Avoinna kausikorttilaisille ma-su klo 9-20, kertalipun ostaneille ma klo 16-18, to 11-18


Tilassa noin 60 m2 suuruinen ryhmäliikuntatila, sekä kaksi n. 15 m2 suuruista kuntosalihuonetta.

Kuntosalissa: soutuergometri, crosstrainer, kuntopyörä, käsipainot (1-10 kg), levytanko, mutkatanko, tasapenkki, dippi, kahvakuulia, jumppapalloja, kuminauhoja, voimapyörä, tasapainotyynyjä.
Ylä-/alatalja (ojentajaköysi, pitkä tanko, lyhyt tanko, taljalänget), jalkaprässi, vatsapenkki, selkäpenkki.

Ryhmäliikuntatilassa on 15 kpl jumppamattoja, kaiteet sekä puolapuut

Käyttövuorot

Vakiovuoron tuntivuokra on 10,00 € / tunti (sis. alv 10 %), johon sisältyy kuntosalin ja liikuntatilan käyttö hakijan määrittelemälle ajalle. Vakiovuoron minimivuokrausaika on neljä viikkoa. Vakiovuoron henkilömäärää ei ole rajoitettu. Tilan avainkoodi luovutetaan vastuuhenkilölle.

Vakiovuoroa haetaan Uukuniemen kirjastolta saatavalla hakemuslomakkeella (hakemuslomake myös sivuston alla), jonka voi jättää Uukuniemen kirjastolle tai lähettää sähköpostilla sirpa.ronkkonen@parikkala.fi.

Yksittäinen harjoituskerta on mahdollinen Uukuniemen kirjaston aukioloaikoina. Peruslipun hinta on 3,00 € / henkilö, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 2,00 €. Lipunmyynti tapahtuu Uukuniemen kirjastosta. Alle 13-vuotiaat ainoastaan täysi-ikäisen seurassa.

4 kk kausikortti
 oikeuttaa kuntosalin käyttöön kirjaston aukioloaikoina sekä kaikilla vakiovuorosta tyhjiksi jääneillä ajoilla ma-su klo 9-20. Kausikortin hinta on 30,00 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 20,00 €. Kausikortin ostamisen yhteydessä saat avainkoodin. Kausikortin voi ostaa Uukuniemen kirjastolta.

Kuntosali on avoinna kirjaston aukioloaikoina maanantaisin klo 16-18 sekä torstaisin klo 11-18. Kausikortilla salia voi käyttää ma-su klo 9-20, siltä osin kun salissa ei ole varattuja vuoroja.

Kuntosalin käytön voi maksaa ePassilla

Saaren koulun liikuntasali

Osoite: Koulutie 8, 59510 Saari

Noin 16 m x 9 m suuruisessa liikuntasalissa voi pelata sulkapalloa, pöytätennistä, harraste lentopalloa, pelata sählyä sekä harrastaa ryhmäliikuntaa.

Salin käyttövuoroa haetaan Saaren koulun koulun johtajan kautta, puh. 040 027 8589 tai lähettämällä oheinen huoneiston käyttöoikeushakemus sähköpostitse saaren.koulu@edu.parikkala.fi

Kirjolan koulun peilisali

Osoite: Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala

Noin 80 m2 liikuntasalissa voit harrastaa mm. tanssia, joogaa ja ryhmäliikuntaa.
Salin käyttövuoroa haetaan Kirjolan koulun apulaisjohtaja Pekka Pesoselta, sähköposti pekka.pesonen@edu.parikkala.fi

Kirjolan koulun peilisali

Kiipolan koulun voimailusali

Osoite: Kiipolantie 2, 59100 Parikkala

Liikuntasali kamppailulajien harrastamiseen. Samassa tilassa toimii Parikkalan Urheilijoiden painonnostosali sekä PSA:n ilma-aseharjoituspaikka.