Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Uukuniemen vapaa-aikatalo

Syksyllä 2018 käyttöönotettu liikunta- ja nuorisotila Niukkalassa.

Osoite: Hovikummuntie 1, 59720 UUKUNIEMI

Avoinna kausikorttilaisille ma-su klo 9-20


Tilassa noin 60 m2 suuruinen ryhmäliikuntatila, sekä kaksi n. 15 m2 suuruista kuntosalihuonetta.

KUNTOSALI

Soutuergometri, crosstrainer, kuntopyörä, käsipainot (1-10 kg), levytanko, mutkatanko, tasapenkki, dippi, kahvakuulia, jumppapalloja, kuminauhoja, voimapyörä, tasapainotyynyjä.
Ylä-/alatalja (ojentajaköysi, pitkä tanko, lyhyt tanko, taljalänget), jalkaprässi, vatsapenkki, selkäpenkki.


HUOM! Ikäraja salille 12 vuotta. Alle 15- vuotiaille suositellaan harjoittelua vain huoltajan tai valmentajan kanssa.


Ryhmäliikuntatilassa on 15 kpl jumppamattoja, 7 jättipalloa, 10 pilatespalloa, vastuskuminauhoja sekä kaiteet sekä puolapuut.

Käyttövuorot

Vakiovuoron tuntivuokra on 10,00 € / tunti (sis. alv 10 %), johon sisältyy kuntosalin ja liikuntatilan käyttö hakijan määrittelemälle ajalle. Vakiovuoron minimivuokrausaika on neljä viikkoa. Vakiovuoron henkilömäärää ei ole rajoitettu. Tilan avainkoodi luovutetaan vastuuhenkilölle.

Vakiovuoroa haetaan Uukuniemen kirjastolta saatavalla hakemuslomakkeella (hakemuslomake myös sivuston alla), jonka voi jättää Uukuniemen kirjastolle tai lähettää sähköpostilla sirpa.ronkkonen@parikkala.fi.

4 kk kausikortti oikeuttaa kuntosalin käyttöön kirjaston aukioloaikoina sekä kaikilla vakiovuorosta tyhjiksi jääneillä ajoilla ma-su klo 9-20. Kausikortin hinta on 30,00 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 20,00 €. Kausikortin ostamisen yhteydessä saat avainkoodin. Alle 13-vuotiaat ainoastaan täysi-ikäisen seurassa. Kausikortin voi ostaa Uukuniemen kirjastolta.
Kuntosalin käytön voi maksaa ePassilla

Saaren koulun liikuntasali

Osoite: Koulutie 8, 59510 Saari

Noin 16 m x 9 m suuruisessa liikuntasalissa voi pelata sulkapalloa, pöytätennistä, harraste lentopalloa, pelata sählyä sekä harrastaa ryhmäliikuntaa.

Salin käyttövuoroa haetaan Saaren koulun koulun johtajan kautta, puh. 040 027 8589 tai lähettämällä oheinen huoneiston käyttöoikeushakemus sähköpostitse hannu.penttinen@edu.parikkala.fi

Kirjolan koulun peilisali

Osoite: Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala

Noin 80 m2 liikuntasalissa voit harrastaa mm. tanssia, joogaa ja ryhmäliikuntaa.
Hae käyttövuoroa auli.hyttinen@parikkala.fi.

Kirjolan koulun peilisali

Kiipolan koulun voimailusali

Osoite: Kiipolantie 2, 59100 Parikkala

Liikuntasali kamppailulajien harrastamiseen. Samassa tilassa toimii Parikkalan Urheilijoiden painonnostosali. Lisäksi vapaata tilaa erilaisen ryhmäliikunnan järjestämiseen.

Lataa liikuntatilojen hakemus tästä: