Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Imatran seudun kehitysyhtiön palvelut laajenevat Parikkalaan.

24.1.2024 Ajankohtaista

Imatran Seudun Kehitysyhtiö (KEHY) iloitsee mahdollisuudesta tarjota palveluitaan Parikkalaan vuoden 2024 alusta lähtien. Kunta on päättänyt ostaa KEHYltä aloittavan ja toimivan yrityksen palvelut, jotka tulevat olemaan maksuttomia sekä kunnan asukkaille että yrityksille.

Sopimus on solmittu vuodelle 2024 palvelemaan sekä kunnan asukkaita että elinkeinoelämää.

– Alueen elinvoima kasvaa, kun yritykset toimivat kannattavasti ja sen eteen me Parikkalassa teemme töitä. Toivon todella, että KEHYn palveluita myös käytetään ahkerasti, sillä palvelu on nimenomaan yrityksiä ja heidän liiketoimintaansa varten. Meille ovat aina tervetulleita uudet ideat siitä, miten voimme palvella yrityksiä entistä paremmin, Parikkalan kunnanjohtaja Mervi Pääkkö sanoo.

KEHYssä on toimitusjohtajan lisäksi neljä yritysasiantuntijaa ja sijoittumismyynnin myyntipäällikkö.

– Laajentuminen tuo uusia haasteita, mutta pystymme panostamaan enemmän suoraan asiakaspalveluun, kun käynnissä olevia hankkeita on tällä hetkellä vähemmän. Vaikka alue laajenee, tulemme tekemään töitä samalla sitoutuneella porukalla, vakuuttaa toimitusjohtaja Antti Oravuo.

Yhtiö on laatinut suunnitelman siitä, miten Parikkalan kunnan yritykset saadaan mukaan palveluiden piiriin

Toimenpiteisiin kuuluu muun muassa aktiivinen lähestyminen yrityksiin, ja yhtiö on sitoutunut tukemaan alueen yrityksiä erilaisilla keinoilla vuoden aikana.

Tämä laajentuminen edustaa vahvaa sitoutumista alueen elinvoimaisuuteen ja kasvuun.

– Odotamme innolla yhteistyötä Parikkalan kunnan kanssa ja olemme valmiita edistämään alueen kehitystä, Oravuo jatkaa.

Ensimmäinen mahdollisuus tapaamiseen yritysten ja KEHYn väen kanssa on Parikkalan yrittäjäillassa kunnantalolla tiistaina 30.1. kello 17:30. KEHY on silloin paikan päällä kertomassa palveluistaan alueen yrittäjille.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Oravuo, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy KEHY, antti.oravuo@kehy.fi, p. 040 721 1310

kunnanjohtaja Mervi Pääkkö,
Parikkalan kunta, mervi.paakko@parikkala.fi, p. 044 781 1250