Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Heili-kirjastoille uusi lukuhaaste 2022

9.12.2021 Kirjasto

Lappeenrannan kaupunginkirjasto on taas laatinut yhdessä muiden Etelä-Karjalan kirjastojen kanssa aikuisten lukuhaasteen vuodelle 2022. Lukuhaaste on leikkimielinen, koko vuoden kestävä lukuprojekti, jossa saat 25 erilaista tapaa valita uutta luettavaa. Tämä on Heili-kirjastojen toinen lukuhaastevuosi.

Lukuhaaste on avoin kaikille lukemisesta kiinnostuneille, ja kuka tahansa voi osallistua siihen. Tarkoitus on lisätä lukuiloa, ei lukustressiä. Etsi siis osallistumiseen sopiva tapa, joka inspiroi juuri sinua! Löydät lukuhaasteen kaikista Heili-kirjastojen toimipisteistä, verkkosivuiltamme ja Heili-verkkokirjastosta heili.finna.fi.

Haasta itsesi lukemaan uutta! Voit käyttää samaa kirjaa useampaan haastekohtaan tai keksiä jokaiseen uuden. Jos et halua kertoa lukemasi kirjan nimeä, voit merkitä kohdan ruksilla suoritetuksi. Täytetyn lomakkeen kirjastoon palauttaneiden ja yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja vuoden 2023 alussa. Lukuhaasteella on oma Facebook-ryhmä: Heili-kirjastojen lukuhaaste.

Apua on aina saatavilla! Jos tarvitset apua sopivan kirjan löytämiseen, voit suunnata lähikirjastoon kysymään vinkkejä. Facebook-ryhmässä jaetaan vinkkejä sopivista kirjoista ja julkaisemme Heili-verkkokirjastossa myös listan hakuvinkeistä.

Haasteen saat omasta Heili-kirjastostasi paperimuodossa, tai voit tulostaa sen tästä:

Jos sopivaa kirjaa ei löydy, saat täältä apua: