Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Yrittäjäksi Helenansaareen ja Saaren rantamajalle?

10.2.2022 Uutiset

Parikkalan kunta etsii yrittäjää Helenansaareen ja Saaren rantamajalle. Tervetuloa keskustelemaan kohteiden vuokraamisesta yritystoimintaan keskiviikkona 16.2.2022 klo 18. Tilaisuus järjestetään kunnanvirastolla (Harjukuja 6). Lisätietoja vt. elinkeinojohtaja Taina Tolkki, taina.tolkki@parikkala.fi, 044 781 1901. Ennakkoilmoittautuminen vt. elinkeinojohtajalle ti 15.2.2022 klo 15 mennessä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Helenansaari-Parikkala.jpg

Helenansaari (Helenansaarenkuja 4, 59100 Parikkala)

Helenansaari sijaitsee Parikkalan keskustan tuntumassa Simpelejärven rannalla. Helenansaaren tilat on tarkoitettu kulttuuri-, juhla-, edustus- ja kokoustiloiksi. Rakennuksia on kaksi, päärakennus ja saunarakennus. Päärakennuksen työhuone ja olohuone on säilytetty kalustoineen entisellään ja makuuhuone on kunnostettu kirjastohuoneeksi, jossa nyt on kirjailija Lempi Jääskeläisen jäämistöstä saatuja kirjoja ja esineitä. Yläkertaan on järjestetty majoitustilat viidelle hengelle. Saunarakennuksessa on sauna pesutiloineen, n. 15-20 hengen kokoukseen soveltuva takkahuone ja keittiötilat.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Saaren-rantamaja-750x491.jpg

Saaren rantamaja (Kirkkorannantie 67, Saari kk)

Saaren rantamaja on idyllinen tapahtumien, kokouksien ja juhlien pitopaikka. Rantamaja tuo mieleen vanhan ajan kauniit tuvat tummuneine hirsineen. Majassa myös takka ja keittiö. Mahdollisuus yöpyä. Lisäksi käytössä uusi rantasauna takkoineen. Edustavasta saunasta avautuu näkymä järvelle.