Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Simpelejärven opistolle erityisavustuksen työllistymisen edistämiseksi jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen avulla ajalle 1.8.2020 – 31.7.2022. Opistosta osaajaksi -hankkeen tavoitteena on tukea Parikkalan, Rautjärven ja lähialueiden kuntalaisten työelämässä vaadittavaa osaamista, työelämässä pysymistä ja työelämään paluuta. Lisäksi hankkeen avulla voidaan vahvistaa osaavien työntekijöiden saatavuutta alueen yrityksille.

Jokaisen työikäisen osaamisen kehittämistä tuetaan, mutta erityisesti toivomme voivamme auttaa nuoria, työnhakijoita, lomautusuhan alla olevia, määrä- ja osa-aikaisia, poissa työelämästä olevia sekä yrittäjiä. Hankkeen aikana on tilaisuus kouluttautua omalla paikkakunnalla maksutta ja työllistyä koulutuksen avulla erilaisiin työtehtäviin.

Opistosta Osaajaksi -hankkeen koulutukset ja ohjaus ovat maksuttomia kaikille.

Simpelejärven opistossa järjestetään erilaisia osaamiskoulutuksia joko opiston toimesta tai yhteistyössä lähialueiden muiden koulutusorganisaatioiden kanssa. Yhteistyötä tehdään mm. ammattioppilaitosten Samiedun ja Sampon, LAB ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston ja Etelä-Karjalan kesäyliopiston kanssa.

Käy katsomassa ajankohtaiset koulutukset klikkaamalla alla olevaa hankkeen kotisivujen linkkiä ja ilmoittaudu mukaan!

Alueen työikäiset ja yrittäjät – kehitetään yhdessä alueen elinvoimaisuutta!