Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Ilmianna paikka, joka kaipaa piristystä – taidetta!

1.2.2023 Tiedotteet

Missä sinun mielestäsi olisi paikka, joka kaipaisi taidetta? Parikkalan kirjastoista löytyy paperinen kyselylomake, ja nyt voit vastata myös sähköisen lomakkeen kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/48CC4FD5E52D195B

Vastaa ja vaikuta! Kysely on auki helmikuun ajan. Visuaalinen taide luo viihtyisyyttä, joka edesauttaa asukkaiden hyvinvointia ja tekee alueesta houkuttelevamman. Kokemuksen mukaan taideteosten sijoittaminen julkisiin tiloihin ja rakenteisiin vähentää niihin kohdistuvaa ilkivaltaa ja töhrimistä. 

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman Kuntakuvataiteilija – kuvataiteen ammattilaiset kuntien kehittäjänä -hankkeen tavoitteena on testata kuvataiteilijoiden ja kuntien yhteistyömallia. Hanketoimijat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu (koordinointi), Lapin ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu (LPR), Yrkeshögskolan Novia, Turun ammattikorkeakoulu. Toiminta-alue on useamman maakunnan alueella painottuen maaseutumaisiin kuntiin. Parikkalan kunta kuuluu kokeilussa mukana oleviin kuntiin.

Parikkalan kuntakuvataiteilija on Pirjo Tikkinen. Lisätietoja: Pirjo Tikkinen, pirjo.tikkinen@lab.fi, 0407031290.

Lue lisää aiheesta

Ilmianna paikka, joka kaipaa piristystä – taidetta!
Lue lisää