Siirry sisältöön
Visit Parikkala

Hyvinvointikoordinaattori

4.11.2022 Uutiset

Parikkalan kuntaan haetaan hyvinvointikoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvinvointikoordinaattorin tehtävänä on ensisijaisesti kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen yhteistyössä hyvinvointialueen kanssa. Pääpaino on liikuntapalvelujen järjestämisessä: liikuntaneuvonnan toteuttaminen ja kehittäminen sekä liikuntaryhmien ohjaaminen. Tehtäviin kuuluu myös tapahtumatuotannon suunnittelua ja siihen osallistumista yhteistyössä nuoriso- ja kulttuuritoimen sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto.

Palkkaus ja työsuhteen edut määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Valinta suoritetaan ehdollisena kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukaisen rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Todistukset on esitettävä ennen työsuhteen alkamista ja viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Valitulla on kolmen kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään lähettämään Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 16.12.2022 klo 15.00. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa vt. sivistysjohtaja Erkki Sirniö, p. 0400 702092 (ma-pe klo 8-15), erkki.sirnio@parikkala.fi.