PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Vapaa-aikapalvelut / Nuorisotyö
Palvelut

Nuorisotyö

 

Nuorisotilat, nuorten vaikuttajaryhmän toiminta, kerhotoiminta, kv-nuorisotyö ja nuorten tapahtumat
                       

Nuorisotyöntekijä Elisa Kuosa
p. 040 7652 102

elisa.kuosa (at) parikkala.fi

Käyntiosoite: Parikkalantie 24, 59100 Parikkala
Posti: Harjukuja 6, 59100 Parikkala

          
                                      

           

Nuorisotoimen hallinto, avustusasiat
Kansalaisopiston rehtori Timo Toivonen p. 044 7811 297 
Harjukuja 6, 59100 Parikkala 
timo.toivonen (at) Parikkala.fi


 

Nuorisotyön tavoitteena on nuorten elinolojen parantaminen, sekä terveen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kasvun tukeminen ja vahvistaminen. Nuorisotoimi tukee nuorten kasvua, osallisuutta ja selviytymistä erilaisissa elämäntilanteissa.

Nuorisotoimi järjestää nuorisotiloissa ohjattua toimintaa, kohdennettua pienryhmätoimintaa ja nuorisotapahtumia 7-29 –vuotiaille nuorille.

Nuorten toimikunta PNTK
Nuorten vaikuttajaryhmä on aloittanut toimintansa syksyllä 2015, ja siihen kuuluu jäseniä paikkakunnalla toimivista nuorisojärjestöistä ja muista yhteisöistä. Paikkakunnan nuoret voivat tuoda toimikuntaan käsiteltäväksi heitä koskevia asioita, ja tehdä aloitteita kunnan toimielimiin. Toimikunnan esityksestä asioita voidaan ottaa käsiteltäväksi lautakuntiin tai suoraan viranhaltijoille.

Toimikunnan kokouksissa on mukana myös nuorisotyöntekijä ja Simpelejärven opiston rehtori Timo Toivonen. Jos olet kiinnostunut toimimisesta vaikuttajaryhmässä niin ota yhteyttä!

Nuoria koskevia päätöksiä tehdään pääasiassa hyvinvointi- ja sivistyslautakunnassa. Myös muissa kunnan hallintoelimissä käsitellään asioita, jotka saattavat vaikuttaa myös nuorten elämänpiiriin. Käsiteltäviin asioihin pääsee tutustumaan etukäteen esityslistojen kautta. Päätökset kirjataan  pöytäkirjaan. Esityslistoihin ja pöytäkirjoihin voi tutustua oheisen linkin kautta. 

Päätöksenteko
            

 

 Facebook.jpg    Nuorisotyön facebook-sivut

  

 

NUORISOTILOJEN JA KIRNUN BÄNDIKÄMPÄN KÄYTTÖVUOROT


Nuorisotilojen ja Kirnun bändikämpän käyttövuoroja haetaan vapaa-aikatoimistosta.

BÄNDIKÄMPÄN käyttövuoroa haetaan liitetiedostossa olevalla hakulomakkeella. Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot:

  • Hakijan /Bändin/ tai ryhmän nimi /soittajien nimet
  • Vastuuhenkilön yhteystiedot (tulee olla väh. 18 v)
  • Bändikämpässä säilytettävä oma välineistö (säilytys omalla vastuulla)
  • Päivät ja kellonajat joille vuoroa haetaan

Bändikämpän kuukausivuokra on 25 €. Alle 20-vuotiaiden ryhmät voivat harjoitella tilassa veloituksetta. Kuukausivuokra sisältää sähkön, kunnan kaluston käytön (bändikämpässä) ja mahdollisuuden säilyttää tilassa omia soittovälineitä .

Mikäli tilaa käytetään vaan satunnaisesti voi bändikämppää vuokrata 8 € /kerta. Sisältää kunnan soittovälineiden ja pa-laitteiden käytön. Maksu ei sisällä soittovälineiden varastointia.

NUORISOTILOIHIN  voivat hakea käyttövuoroja paikkakunnan yhdistykset ja yhteisöt, joille käyttö on maksutonta. Etusijalla on nuorten parissa / hyväksi tapahtuva toiminta. Hakemus toimitetaan vapaa-aikatoimistoon Harjulinnaan. Hakemus on tulostettavissa alla olevasta linkistä.


Nsotilojen käyttöoikeushakemus.doc
KYSY tai ANNA PALAUTETTA

 

HEI NUORI! SINUNKIN MIELIPITEELLÄSI ON VÄLIÄ!

ANNA PALAUTETTA, ESITÄ TOIVEITA TAI KOMMENTTEJA KUNNAN TARJOAMISTA NUORILLE SUUNNATUISTA, TAI MUISTAKIN, PALVELUISTA JA TOIMINNOISTA.

Oheisesta linkistä pääset lähettämään viestisi, joka ohjataan vastattavaksi vapaa-aikatoimistoon tai ko. asiaa hoitavalle henkilölle.

Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot mikäli haluat kysymykseesi vastauksen.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021