PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Vapaa-aikapalvelut / Liikuntapalvelut / Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset
Palvelut

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

Vapaa-aikapalveluiden harkinnanvaraiset avustukset jaetaan vuosittain hyväksyttävien avustusten jakoperusteiden mukaisesti. Avustusten jakamisessa kiinnitetään huomiota hakijan toiminnan määrään, laatuun, moni puolisuuteen sekä jäsenmäärään, toimipaikkojen määrään, muualta saatavaan tukeen sekä hakijan omatoimisuuteen ja taloudelliseen tilanteeseen. Lisäksi hakijayhteisön tai yksityishenkilön tulee olla paikkakuntalainen, ja toiminnan tulee tapahtua pääosin paikkakunnalla.

Toimi näin

Avustusten hakuajasta ja hakumenettelystä ilmoitetaan Parikkalan - Rautjärven Sanomissa ja kunnan virallisella ilmoitustaululla.

  • Puhelinasiointi

Kulttuuripäällikkö

Kulttuuripäällikkö Eeva Paakkinen

Lisää tietoa
+358 447811297

Liikunnanohjaaja

Liikunnanohjaaja Jari Venhovaara

Lisää tietoa
+358 447811933

Tausta ja lainsäädäntö

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat hakea avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen kunnalta, jonka alueella toimivat.

Liikuntalain mukaan kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kuntien tehtävänä on tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntalaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1998/19981054

Palvelun toteuttaa

Parikkalan kunta

Liittyvät palvelut

Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut tarjoaa eri ikäisille monipuolista ohjattua toimintaa ja järjestää liikuntatapahtumia koko kunnan alueella.

Katso tiedot

Leikkipuistot

Parikkalan kymmenkunta leikkipuistoa tarjoavat puistojen peruspalveluita lapsille ja toimivat samalla myös sosiaalisina kohtaamispaikkoina aikuisille.

Katso tiedot

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset ja tulevat tapahtumat Parikkalassa.

Katso tiedot
Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2018