PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Simpelejärven opisto / Tietoja opiskelusta
Palvelut

Tietoja opiskelusta

Ilmoittautuminen Simpelejärven opiston opintoryhmiin ensisijaisesti netin kautta  tai soittamalla opiston toimistoon
puh. 040 513 7693. Netti-ilmoittautuminen pysyy käynnistymisen jälkeen auki jatkuvasti koko työvuoden ajan.

Kansalaisopiston työvuonna 2021 - 2022 ennakkoilmoittautumisaika alkaa ma 16.8.2021 klo 8.00.

Ilmoittautuminen on aina sitova, mutta osallistumisen perumisen voi tehdä itse netin kautta (mikäli kurssi ei ole vielä alkanut) tai ilmoittamalla siitä opiston toimistoon 5 vrk ennen kurssin alkua. Jos osallistumista ei peruta, tai jos ryhmään osallistuminen keskeytyy opiskelijasta itsestään johtuvista syistä, opintomaksuja ei palauteta eikä hyvitetä. 

Opintoneuvonnasta  vastaa kansalaisopiston opistosihteeri puh. 040 513 7693. Opintoryhmien opettajilta saa myös opetusta koskevia tietoja. Luentoja ja lyhytkursseja järjestetään tarpeen mukaan. Opetussuunnitelmaa täydennetään työvuoden aikana toivomusten ja resurssien puitteissa. Kevätlukukaudella suunnitelmissa olevien kurssien järjestäminen, aikataulut yms. asiat varmistuvat myöhemmin ja niistä ilmoitetaan Parikkalan-Rautjärven Sanomien opistopalstalla ja kunnan nettisivuilla, josta löytyy ajankohtaisin tieto.

Kurssin peruuntumisesta kokonaan tai muutoksista opetusajoissa, esim. opettajan sairastuminen, ilmoitetaan tekstiviestillä opiston järjestelmän kautta. Opiskelijan on itse huolehdittava siitä, että opiston toimistossa on oikeat yhteystiedot.

Asiakkaan tietosuoja

Opiston asiakasrekisteri on henkilötietolain mukainen. Opistolla on oikeus tallentaa lainaajan henkilötunnus rekisteriin (henkilötietolaki 523/1999, 8 §, 13§). Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021