PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Parikkalan kansalaisopisto / Tietoja opiskelusta
Palvelut

Tietoja opiskelusta

Ilmoittautuminen kansa­laisopiston opintoryhmiin ensisijaisesti netin kautta  tai soittamalla opiston toimistoon
puh. 040-5137693. Niille kursseille, joihin ei ole ennakkoilmoittautumista ilmoittaudutaan suoraan opintoryhmän opettajalle ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Netti-ilmoittautuminen pysyy käynnistymisen jälkeen auki jatkuvasti koko työvuoden ajan.

KURSSITIEDOISSA OPINTORYHMÄN KOHDALLA ON MAINITTU, ONKO RYHMÄÄN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN SEKÄ VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISAJANKOHTA.

Kansalaisopiston työvuonna 2017 - 2018 varsinainen ennakkoilmoittautumisaika on ma 28.8.2017 klo 8.00 - 15.00,
puh. 040-5137693. Keväällä 2018 alkavat ryhmät, viimeinen ilmoittautumisajankohta on ilmoitettu kurssitiedoissa erikseen.

Ilmoittautuminen on aina sitova, mutta osallistumisen perumisen voi tehdä itse netin kautta (mikäli kurssi ei ole vielä alkanut) tai ilmoittamalla siitä opiston toimistoon 5 vrk ennen kurssin alkua. Jos osallistumista ei peruta, tai jos ryhmään osallistuminen keskeytyy opiskelijasta itsestään johtuvista syistä, opintomaksuja ei palauteta eikä hyvitetä. 

Opintoneuvonnasta  vastaa kansalaisopiston opistosihteeri puh. 040-5137693. Opintoryhmien opettajilta saa myös opetusta koskevia tietoja. Luentoja ja lyhytkursseja järjestetään tarpeen mukaan. Opetussuunnitelmaa täydennetään työvuoden aikana toivomusten ja resurssien puitteissa. Kevätlukukaudella suunnitelmissa olevien kurssien järjestäminen, aikataulut yms. asiat varmistuvat myöhemmin ja niistä ilmoitetaan Parikkalan-Rautjärven Sanomien opistopalstalla ja kunnan nettisivuilla, josta löytyy ajankohtaisin tieto.

Kurssin peruuntumisesta kokonaan tai muutoksista opetusajoissa, esim. opettajan sairastuminen, ilmoitetaan tekstiviestillä opiston järjestelmän kautta. Opiskelijan on itse huolehdittava siitä, että opiston toimistossa on oikeat yhteystiedot.

Asiakkaan tietosuoja

Opiston asiakasrekisteri on henkilötietolain mukainen. Opistolla on oikeus tallentaa lainaajan henkilötunnus rekisteriin (henkilötietolaki 523/1999, 8 §, 13§). Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2019