PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Kunnan vuokrattavat tilat / Helenansaari / Vuokrausehdot
Palvelut

Vuokraus


Helenansaaren päärakennuksen ja saunarakennuksen tiloja vuokrataan yhdessä tai erikseen. Tiloista peritään teknisen lautakunnan vahvistamat vuokrat.

Varauskirjaa pidetään kunnanvirastolla Harjulinnassa (Harjukuja 6), puh. 040 514 2745 / Merja Kupiainen. Sähköposti:             merja.kupiainen(at)parikkala.fi

Vuokrausvarausta tehtäessä tulee ilmoittaa tilaisuuden luonne sekä tilaisuuden vastuuhenkilö. Vuokrauksesta päättää toimistosihteeri ja vuokrauksesta tehdään kirjallinen vuokrasopimus, johon vuokran ja vuokrausehtojen lisäksi merkitään em. tilaisuuden vastuuhenkilö.

Päärakennus voi olla kovilla pakkasilla viileähkö.


Vuokrausehdot

 

A. Avain luovutetaan kunnanviraston neuvonnasta vuokralaisen nimeämälle vastuuhenkilölle tilaisuuden järjestämispäivänä.  Avain tulee luovuttaa takaisin kunnanviraston neuvontaan viimeistään tilaisuuden järjestämistä seuraavana päivänä. 

B. Vuokralaisen tehtävänä on valmistella tilat käyttökuntoon kuten esim. pölyjen pyyhkiminen, kukkien asettelu tai muu koristelu. 

C.  Vuokralaisen nimeämän vastuuhenkilön tulee olla tilaisuudessa saapuvilla koko tilaisuuden ajan vastaamassa huoneiston käytöstä ja kunnosta. 

D. Vuokralaisen tulee käyttää Helenansaaren tiloja huolellisesti noudattaen vuokrasopimuksen ehtoja ja tilojen käyttöohjeita. 

E. Vuokralainen vastaa mahdollisesta tilojen kaluston siirtämisestä ja takaisinsiirtämisestä sekä kaluston ja muun irtaimiston säilyttämisestä vahingoittumattomana.  Kalustolle ja muulle irtaimistolle tapahtuneet vahingot on vuokralainen velvollinen korvaamaan kunnalle. 

F.  Vuokraukseen sisältyy oikeus käyttää keittiötiloja astiastoineen.  Vuokralainen huolehtii tilaisuuden päätyttyä astioiden pesusta ja paikoilleenlaitosta. 

G.  Tiloista lähdettäessä vastuuhenkilön tulee varmistua, että kaikki valot on sammutettu ja ovet lukossa.

H.  Päärakennuksen lattiapinta ei sovellu kovaan kulutukseen, joten esim. tanssiminen kengät jalassa ei ole sallittua.

I.  Em. tilojen siivouksesta varauksen lopussa huolehtii asiakas itse.

Mikäli varauksen päättyessä ei ole siivousta suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja kiinteistön omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 50 €:n (sis. alv 24%) siivousmaksu.

J.  Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2019