PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Elinkeinopalvelut / Toiminta- ja kohdeavustukset kylätoimintaan
Palvelut

Toiminta- ja kohdeavustukset kylätoimintaan

Kylätoimintatyön avustamisen periaatteena on edistää asukkaiden yhteisöllisyyttä, kylien elinvoimaisuutta ja lisätä yleistä hyvinvointia sekä vahvistaa kunnan ja kylien yhteistyötä. Avustuksen saamisen perusteena on kylän ja kylätoimijoiden aktiivisuuden osoittaminen kylän kehittämisen, investointien tai muuten aktiivisen toiminnan kautta.

Kunnan myöntämät kylätoiminta-avustukset yhdistyksille ja yhteisöille ilmoitetaan haettaviksi kuulutuksella Parikkalan - Rautjärven sanomissa ja kunnan virallisella ilmoitustaululla.

Hakijoiden (kyläyhdistykset, -toimikunnat ja muut kylillä toimijat) tulee toimittaa kuntaan hakemuksen liitteenä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, tarkennettu selvitys suunnitellusta kehittämiskohteesta tai -toimenpiteestä ja selvitys toteutuneesta toiminnasta edelliseltä vuodelta sekä viimeiset tilinpäätöstiedot.

Puhelinasiointi

Elinkeinojohtaja

Elinkeinojohtaja Pekka Reiman

Lisää tietoa
Puh. +358 44 7811266

Parikkalan kunta

Liittyvät palvelut

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

Kunta myöntää avustusta paikallisen nuorisoyhdistyksen (kulttuuriyhdistyksen ja liikuntayhdistyksen) yleisen toiminnan tukemiseen.

Katso tiedot

Kulttuuripalvelut

Parikkalan kunnan kulttuuripalvelujen tärkeänä tehtävänä on vaalia kotiseutuperinnettä sekä tukea ja edistää paikallista kulttuuritoimintaa.

Katso tiedot

Uimarannat

Uimarantoja on useita eri puolilla kuntaa.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut
Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2020