PLA_77197057.jpg
Etusivu / Palvelut / Elinkeinopalvelut / PATE 2 -hanke 2016–2018
Palvelut

PATE 2 -hanke 2016 – 2018

Parikkalan seudun työllisyyden edistäminen

 

PATE 2 -hanke 2016 – 2018 on Laptuote-säätiön Parikkalan kunnan alueella toteuttama hanke. Se toteutetaan Kaakkois-Suomen TE-toimiston (työllisyyspoliittinen avustus) ja Parikkalan kunnan rahoituksella.

Kohderyhmänä on Parikkalan kunnan alueen pitkäaikaistyöttömät. Hankkeen avulla on mahdollisuus tulla työkokeilu- tai palkkatukijaksolle Kiipolan työhönvalmennuskeskuksen työpajoilla. Työpajoja ovat Kierrätyskeskus ja –myymälä, Tekstiilityöt ja uusiotuotteet, Puutyöpaja, Huonekalujen kunnostus- ja entisöinti, Mediapaja sekä Palvelupaja (kotiin suunnatut palvelut). Hankkeessa mukana olevia valmennetaan eteenpäin työhön ja/tai ammatillisiin opintoihin yksilö-, ryhmä- ja työvalmennuksen keinoin asiakkaan omien tavoitteiden pohjalta. Tavoitteena on löytää yksilöllisiä työllistymis- ja koulutusratkaisuja.

Hankkeen palveluihin ohjaudutaan Kaakkois-Suomen TE-toimiston ja Etelä-Karjalan työvoiman palvelukeskuksen kautta. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä lähettäjätahon sekä alueen yrittäjien kanssa työkokeilu-, palkkatuki- ja edelleensijoituspaikkojen löytämiseksi.

           

 

Lisätietoja

Laptuote-säätiö

Anna-Kaarina Gardemeister

040 759 3952

anna-kaarina.gardemeister@laptuote.fi

 

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021