PLA_77197057.jpg
Etusivu / Kunnanjohtajan blogi / Loman kynnyksellä (30.6.2017)

Parikkalan kotiseutuviikon alkaessa

 

Kaunis luonto, vuodenaikojen vaihtelu ja erityisesti kesän valoisuus ovat valttikortteja arvioitaessa kuntamme veto- ja elinvoimaisuutta. Onneksi kotimaan matkailu on nousussa ja tarjoaa mahdollisuuksia myös alueemme yrittäjille. Parikkalan keskustaajama, Uukuniemen pitäjä, Akonpohja ja lukuisat kylätaajamat nousevat kesällä kukoistukseen luonnon ohella myös erilaisten tapahtumien muodossa. Lähtekää liikkeelle, käyttäkää palveluita, osallistukaa tapahtumiin ja nauttikaa yhdessä tai erikseen. Ja jos on jotakin parannettavaa, antakaa järjestäjille ja kunnalle palautetta toiminnan edelleen kehittämiseksi.

Kunnan palvelut ovat teitä varten myös lomakaudella. Vaikka kunnanvirasto on kiinni heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa, niin Eksoten hyvinvointikeskus, kirjastot, liikuntapaikat, varhaiskasvatus, rakennusvalvonta, tekninen kunnossapito ja toiminnan varmistavat päivystykset elävät arjessa ja huolehtivat toiminnan jatkuvuudesta silloin kun me rauhoitumme loman viettoon.

Toivotan kaikille kuntalaisille, lomalaisille ja nettisivuja selaaville henkilöille hyvää kesää, mukavia tapahtumia ja tapaamisia sekä onnistunutta lomaa!

Vesa Huuskonen

Kunnanjohtaja


Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021