PLA_77197057.jpg
Etusivu / Koulut / Saaren koulu

Uusi lukuvuosi on saatu käyntiin helteisessä säässä. Uudet ekaluokkalaiset ovat päässeet jo hienosti mukaan koulutyöhön, samoin myös koulun uudet opettajat Sinivuokko Paajanen ja Marjaana Tiihonen, ja koulukuljetuksetkin tuntuvat toimivan jo jouhevammin.

Oman koulun koululaisten yleisurheilukilpailut pidetään tiistaina 28.8.2018. Huoltajat ovat tervetulleita kannustamaan liikkujia suorituksissaan ja mahdollisuuksien mukaan myös auttamaan kisojen läpiviennissä. Viikkoa myöhemmin, 4.9.2018,  on Kirjolassa kunnan koululaisten yleisurheilukilpailut, minne lähtevät omissa kisoissa menestyneet.

Vanhempainilta järjestetään torstaina 30.8.2018 alkaen kello 18.00. Kahvitarjoilu alkaa kuitenkin jo 17.30. Kahvitarjoilun takia pyydämme ilmoittamaan osallistujat wilman kautta.


  

 

 

 

Saaren koulu.jpg

SAAREN KOULU
KOULUTIE 8
59510 SAARI
0400-278589 (koulunjohtaja)

 

Saaren koulu.jpg

Ennen syyslomaa Saaren Lions Club lahjoitti koululle Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kuusen, joka istutettiin koko koulunväen ja leijonien voimin.

 Alla on linkki tulevan vuoden koulu- ja lomapäivistä.

 

Koulun muut yhteystiedot, mm. opettajanhuoneen

puhelinnumero ja sähköpostiosoitteet löytyvät vierestä

yhteystiedot linkin alta.

Kouluterveydenhoitaja on koululla torstaisin parillisina viikkoina 8-14.

Koulukuraattori on koululla parittoman viikon torstaisin.

Koulupsykologi on koululla parittoman viikon tiistaina.

Loma-anomukset, pitkät, yli kolmen vuorokauden, tehdään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset. Lyhyet lomat anotaan esim. wilma-viestillä hyvissä ajoin ennen aiottua ajankohtaa.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2018