PLA_77197057.jpg
Etusivu / Koulut / Saaren koulu

2.10.2018 Ilkka Tiainen kävi koululla kertomassa petoeläimistä. Hän näytti videoita eläinten jäljistä lumella ja kertoi niiden yleisyydestä ja käyttäytymisestä.

3.10.2018 vierailimme koko koulun, myös eskarit, voimin Niukkalassa. Tutustuimme Suurtuvan tilalla lampaidenhoitoon. Maaret Berg-Tynkkynen ja Jarno Tynkkynen esittelivät tilansa toimintaa ja lampaita.

Rajapirtillä Uukuniemen erämiesten metsästäjät opastivat riistaeläimien tunnistamisesta ja kestävän kehityksen mukaisesta riistanhoidosta.

Lisäksi paikalla oli myös Rajavartiolaitoksen partio kertomassa omasta työstään. Keli oli syksyisen viileä ja paikoin sateinenkin, mutta mielenkiintoiset aiheet ja koulusta jalkautuminen vaikuttivat voittavan kylmän.

18.10.2018 koululla vietettiin Turvallisuus, terveys ja hyvinvointipäivää. Paikalla oli oppilaita ja henkilökuntaa opastamassa ja neuvomassa asiantuntijoita Palo- ja pelastuslaitokselta, Eksotelta koulunterveydenhoitaja, koulukuraattori ja päihteettömyyskasvattaja. Lisäksi mukana oli myös kouluttajia SPR:n paikallisjaostosta.

Oppilaiden koulupäivän päätyttyä henkilökunta sai vielä syvällisempää opastusta aiheista. 

Keskiviikkona 28.11.2018 on koululla kodin ja koulun yhteinen päivä. Huoltajat, tervetuloa mukaan lasten kanssa toimimaan. Vanhempaintoimikunta järjestää paikalla puffetin ja arpajaiset. Mahdollisuus on osallistua liikuntaan ja askarteluun.

7.11.2018 koulun kuudesluokkalaiset osallistuivat Lappeenrannassa Yrityskyläpäivään. Päivä oli onnistunut, ja oppilaat toimivat tehtävissään innostuneesti ja onnistuneesti.

9.11.2018 koululla oli osallistumassa Pekka Laukkarinen & Duo. Musiikki innosti lapsia laulamaan ja liikkumaan.

 Koulun kuusijuhla on keskiviikkona 19.12.2018. Glögitarjoilu alkaa kello 18, ja juhla kello 18.30. Ilmoittautuminen vaaditaan, ja se tehdään wilman kautta. 

Koulullemme on luotu Facebookiin omat sivut, jonne lisäilemme ja on lisättykin kuvia koulumme tapahtumista, menneistäkin, sekä oppilaiden töistä. Sivusto löytyy hakusanalla ”Saaren koulu”.

Täällä koulun kotivuilla on jatkossa ilmoituksia koulun tulevista tapahtumista. Kuvat ovat Facebookissa.

 

 

 

Saaren koulu.jpg

SAAREN KOULU
KOULUTIE 8
59510 SAARI
0400-278589 (koulunjohtaja)

 

Saaren koulu.jpg

Ennen syyslomaa Saaren Lions Club lahjoitti koululle Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi kuusen, joka istutettiin koko koulunväen ja leijonien voimin.

 Alla on linkki tulevan vuoden koulu- ja lomapäivistä.

 

Koulun muut yhteystiedot, mm. opettajanhuoneen

puhelinnumero ja sähköpostiosoitteet löytyvät vierestä

yhteystiedot linkin alta.

Kouluterveydenhoitaja on koululla torstaisin parillisina viikkoina 8-14.

Koulukuraattori on koululla parittoman viikon torstaisin.

Koulupsykologi on koululla parittoman viikon tiistaina.

Loma-anomukset, pitkät, yli kolmen vuorokauden, tehdään Wilmassa kohdassa Hakemukset ja päätökset. Lyhyet lomat anotaan esim. wilma-viestillä hyvissä ajoin ennen aiottua ajankohtaa.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2018