PLA_77197057.jpg
Etusivu / Koulut / Koulun kerhotoiminta / Yläkoulun kerhot

Aloittelemme lukuvuoden 2019 - 2020 kerhotoimintaa. Viime vuosina on ollut yläkoulun kerhotoiminta aika vähäistä ellei jopa olematonta syystä tai toisesta.

Tarjoamme nyt mahdollisuutta osallistua muutamaan kerhoon ja toivoisin, että jos teillä nuorilla olisi omia toiveita ja ajatuksia kerhotoiminnasta, niin laittaisitte minulle viestiä, niin voisin katsoa mitä pystymme tekemään.

Kerhot järjestetään klo 15.00 jälkeen koulun tiloissa, joita ovat luokat, Parikkalahalli, juhla/liikuntasali, Kirnu ja ulkoalueet. Koulukuljetuksia kerhoista ei kotiin järjestetä. Mikäli klo 16.05 Niukkalaan/Uukiniemelle lähtevään Valkeapään bussiin mahtuu, siinä pääsee menemään Särkisalmelle ja aina Saaren koululle ja tarvittaessa Niukkalaan asti.

Jos löytyy innostusta, voisi olla mahdollista myös järjestää tekstiilityö/kässäpajatoimintaa. Ohjaajana voisi toimia Minna Keskimäki. Ilmoittakaa, jos löytyy kiinnostuneita.

Tarjolla olevat kerhot:

 Maanantaisin alk. 19.8. klo 17 - 19   7. - 9.lk    Makis-kerho Kirnussa

 Ohjaajana nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen. Yhdessä suunnitellaan makeaa tekemistä.Ei tarvitse ilmoittautua erikseen, Nina on Kirnussa klo 17.00 (varmaan ovet ovat jo klo 16.45 avoinna).

 Torstaisin alk. 19.9. klo 15 - 16    7. - 9.lk     Palloilukerho Parikkalahallissa

 Ohjaajana Kari Huotilainen. Palloilukerhoon ilmoittautumiset voitte lähettää Sari Jäppiselle Wilma-viestillä. Olisi mukavaa saada kiva porukka pelailemaan. Kaikki ovat tervetulleita!

 
 

Ps. Parikkalan seurakunta näyttää myös järjestävän 7. - 9.lk sählyä keskiviikkoisin klo 16 - 17 Parikkalahallissa. Tästä ei ole muuta tietoa vielä kuin että sellainen järjestettäisiin.

 
 Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2020