PLA_77197057.jpg
Etusivu / Asuntopalvelut / Tervetuloa asukkaaksi / Pesukoneet

Astianpesu- ja pyykinpesukone

Astianpesu- ja pyykinpesukone eivät kuulu asuntojen perusvarusteluun. Koneiden asentamisen maksaa asukas. Työ pitää teettää alan ammattilaisella ja kaikkien vesijohtoliitäntöjen pitää olla paineenkestäviä. Virheellisten liitäntöjen aiheuttamat vahingot maksaa asukas.

Astianpesukone on asennettava siten, ettei keittiökalusteita tarpeettomasti rikota. Puretut keittiökalusteet säilytetään huolellisesti niin, että kaapit voi asentaa takaisin

Astianpesukoneen alle on aina asennettava suojakaukalo.

Mikäli asunnossa ei ole astianpesukoneelle tai pyykinpesukoneelle liitäntää ja sellainen tarvitaan, vastaa asukas asennuskustannuksista. Asennuksen saa tehdä vain alan ammattilainen. Ota yhteys ensin oman kiinteistösi talonmieheen ja pyydä lupa toimenpiteelle.

Kun irrotat astianpesukoneen, muista, että viemäriin menevän poistoputken ja vedentuloputken liitokset tulee tulpata, ettei tiskialtaan vesi pääse valumaan alla olevaan kaappiin.

Sulje vesihanat, kun pesukoneet eivät ole käynnissä ja pese koneilla vain, kun olet itse kotona.

Pyri pesemään vain täysiä koneellisia. Liiallinen veden käyttö nostaa talon vesilaskua ja kuluja ja on siten vaikuttamassa vuokran määrään.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021