PLA_77197057.jpg
 • 13.10.2021Kiinteistönhoitaja

  Parikkalan kunnan teknisellä toimella on haettavana määräaikainen kiin-teistönhoitajan toimi. Pääasiallinen paikka on Kirjolan koulu. Tehtäviin sisältyy tarvittaessa velvollisuus osallistua kiinteistöjen ja laitosten varallaoloon.

  Toimi on aluksi määräaikainen 31.3.2022 saakka ja mahdollisesti muuttuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevaksi toimeksi.

  Tehtävien hoito edellyttää ajokorttia, hyvää yhteistyökykyä, tunnollisuutta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön.

  Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu määräaikaistarkastukset, pienet huollot ja korjaukset sekä lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmen valvonta ja tarvittavat säädöt. Myös ulkoaluetyöt eli pihojen puhtaanapito ja viheralueiden hoito, lumityöt ja hiekoitus kuuluvat kiinteistönhoitajan valvottaviin tehtäviin.

  Palkkaus ja muut palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät voimassa olevan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS). Tehtävään sovelletaan koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamisesta.

  Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa pe 29.10.2021 klo 10.00 mennessä osoitteella: Parikkalan kunta, Harjukuja 6, 59100 Parikkala tai sähköpostilla kunta@parikkala.fi. Kuoreen merkintä Kiinteistönhoitaja.

 • 1.9.2021Parikkalan varhaiskasvatuksen sijaisuudet

  Parikkalan kunnan varhaiskasvatuksessa on tarjolla erimittaisia varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan sijaisuuksia.Sijaisuudet kestävät yhdestä päivästä viikkoihin.Parikkalassa on kolme päiväkotia,joista Satakielen päiväkodissa tarjotaan myös vuorohoitoa.Sijaisuudet sopivat myös alan opiskelijoille.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021