PLA_77197057.jpg
Esityslistat ja pöytäkirjat
Aukioloajat

   ma-pe 9-15

 • Toimistosihteeri

  Parikkalan kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana
  TOIMISTOSIHTEERIN tehtävä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.4. - 30.6.2020 ja vakinainen 1.7.2020 alkaen. Varhaiskasvatuksen toimistotehtävien lisäksi tehtäviin sisältyy kunnan keskushallinnon tehtäviä.

  Edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista koulutusta. Arvostamme toimistoalan työkokemusta kunta-alalta. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteellisuutta ja joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

  Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen työsuhteen alkamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

  Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa http://www.kuntarekry.fi
  Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa sähköpostilla kunta@parikkala.fi tai osoitteeseen Parikkalan kunta, Harjukuja 6, 59100 Parikkala.

 • Varhaiskasvatuspäällikkö

  Parikkalan kunta hakee

  VARHAISKASVATUSPÄÄLLIKKÖÄ

  toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

  Varhaiskasvatuspäällikkö toimii varhaiskasvatuksen vastuualueen esimiehenä ja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogiikan, henkilöstön, asiakastyön, talous- ja hallinto- sekä verkostotyön johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuualueeseen kuuluvat kunnallinen varhaiskasvatus ja lasten kotihoidon tuki. Varhaiskasvatuspäällikkö on kunnan johtoryhmän jäsen ja vastaa alansa asioiden valmistelusta ja esittelystä hyvinvointi- ja sivistyslautakunnassa.

  Kelpoisuutena virkaan on varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus ja riittävä johtamistaito. Arvostamme näkemystä varhaiskasvatuspalvelujen kehittämisestä, kokemusta hallinto- ja esimiestyöstä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

  Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

  Hakemukset pyydämme toimittamaan 4.3.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kunta@parikkala.fi tai postitse Parikkalan kunta, Kunnanhallitus, Harjukuja 6, 59100 Parikkala. Hakemuksiin tulee liittää ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta.

 • Vesihuoltoinsinööri harjoittelija

  Vesihuoltoinsinöörin harjoittelijan tehtäviin kuuluu muunmuuassa:
  - vesilaitoksen riskienkartoitus (WSP).
  - johtoverkostojen kartoitusta ja Keypro johtotietojärjestelmän täydennystä

  Tehtävän hoitaminen edellyttää suomenkielen taitoa, ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

  Tehtävään haetaan esimerkiksi yhdyskuntatekniikan AMK-opintojen vähintään toisen tai kolmannen vuosikurssin opiskelijaa.

  Haku tapahtuu kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

  Hakuaika päättyy 21.3. 2020 klo 15.00.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2020