Home / Русский / Услуги / Центр народного творчества Париккала

Центр народного творчества Париккала


Центр народного творчества Париккала магазин подарков находится рядом с церковью Париккала. На этой же территории распологается Краеведческий музей Париккала и Музей молочного хозяйства - маслобойня.

Адрес: Kirkkokatu 6. 59100 Parikkala
Открыто:

пн 9-16, 
вт закрыто до 4.12.
ср - чт 9-17, 
пт 9-15. 
Дополнительные данные о времяни открытия 
тел. 040 6849 558 или на сайте общества www.taitoetelakarjala.fi

Открыто также и вдругое время по заказу, для групп не менее 10 человек. Экскурсии в краеведческий музей Kotiseutumuseo Hauta-Ollin mökin и музей молочного хозяйства Meijerimuseon организует центр народного творчества.

Käsityökeskus on yksi Etelä-Karjalan käsi- ja taideteollisuusyhdistyksen toimipisteistä, ja se valittiin vuoden 1990 valtakunnalliseksi neuvonta-asemaksi.

Käsityökeskuksessa on 11 kangaspuut, joissa monipuolinen tarjonta. Loimien laitto on toivomusten mukaisesti.

Käsityökeskus on eri-ikäisten kokoontumispaikka, jossa jokainen voi kehittää omia kädentaitojaan. Tarjoamme tilauksesta erilaisia kursseja ja teemailtoja sekä yksityisille että yrityksille.

Käsityökeskus valmistaa tilauksesta erilaisia tekstiilejä jokaisen tarpeen mukaan. Käsityökeskuksesta löytyy korkeatasoisia lahjoja liikelahjoiksi, omaan tarpeeseen. Myös kotikutojat löytävät materiaaleja ja työvälineitä, valmiiksi luotuja loimia ja muita käsityötarvikkeita.


Контактные данныеОтветственный консультант Jaana Leskinen, тел. 040 6849 558.

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021